Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Je perfecte schoen of tas gevonden tussen onze collectie aan topmerken? Siësta schoenen&mode garandeert je met bpost als partner een snelle levering. 

Een verzending in België en Nederland is vanaf €44.95 volledig kosteloos. Voor aankopen onder dit bedrag brengen we €5 in rekening. In Luxemburg, Frankrijk en Duitsland rekenen we een verzendkost van €10 door.

De levering gebeurt op aangegeven adres (thuis/werk). Indien op dat adres bij een 2e bezoek nog steeds niemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen, laat Bpost een briefje achter met vermelding van dichtstbijzijnde postpunt voor afhaling

Is online betalen veilig?

Siësta schoenen&mode verzekert een veilig online betalingssysteem. Dankzij de OGONE e-commerce methode loop je geen enkel risico. Betaalgegevens en andere info worden bovendien enkel gebruikt voor de online betaling van je goederen en dus niet vrijgegeven aan andere partijen.

Betalen kan je doen met Visa, Mastercard, Maestro, V-Pay en Visa Electron.

Kan ik een artikel reserveren?

Je past je nieuwe schoenen liever voor aankoop? Dat kan! Via onze e-shop reserveer je kosteloos je favoriete paar. Die kan je dan tot zeven dagen na reservatie rustig uitproberen in onze winkel in Bornem. Pas dan hoef je te beslissen of je het artikel al dan niet aankoopt.

Opgelet, je kan maximaal twee artikelen tegelijk reserveren.

Hoe kan ik mijn artikel retourneren?

Een maat te groot gekocht, je aankoop is niet wat je verwacht,…? Binnen de 14 dagen kan je je artikel retourneren. De terugzendkosten zijn voor rekening van Siësta. Je artikel terugsturen kan naar: Siësta bvba, Rijksweg 56, 2880 Bornem. Na controle en goedkeuring betaalt Siësta schoenen&mode je het gestorte bedrag terug.

Wanneer je je artikel ruilt in onze winkel, is retourneren volledig kosteloos. Na controle en goedkeuring bezorgt Siësta schoenen&mode je een waardebon.

Worden in geen geval teruggenomen: 

- gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen, 

- artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) beschadigd is, 

- artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

Het antwoord op je vraag niet gevonden?

Contacteer onze klantendienst tijdens de kantooruren op +32 (0)3 889 13 29 of op webshop@siesta.be.
We helpen je graag verder.